Met de informatie die we hadden ontvangen was het ons duidelijk dat ons originele plan een goede investering zou kunnen zijn. Ik belde mijn vriend Kostas volgens afspraak. Hij moest er ook nog eens over denken en wat dingen naast elkaar zetten. Maar tijdens dat gesprek bleek dat de eigenaresse van de strook grond de prijs abnormaal verhoogd had in de tussentijd. Hierdoor was het voor mijn vriend niet meer haalbaar binnen zijn budget en verviel voor mij ook de optie. Einde droom voor een leuke samenwerking op mijn favoriete plekje.

Meteen hebben we eens rond gekeken naar andere mogelijkheden op het eiland. We wilden toch in Zakynthos blijven omdat we dan op afstand konden rekenen op de diensten van mijn vriend Kostas. Er waren wat mogelijkheden maar we twijfelden. Wij zijn toen gaan samenzitten met mijn beste vrienden Jan en Marion. Zij opperden een serieus probleem. Omdat mijn vriend het druk heeft met zijn eigen appartementen en daarbij ons nieuwe project op afstand zou komen te liggen, bestond de kans dat hij zijn diensten naar ons toe niet altijd even goed zou kunnen volbrengen. Niet met kwade bedoelingen maar dat gebeurt nu eenmaal.

Bij klachten van onze klanten zou onze jarenlange vriendschap op het spel kunnen komen te staan om misschien wel een heel klein dingetje. Je weet hoe zo iets gaat.