Dat was het moment om toch een brochure aan te vragen van de nieuwe activiteiten van Elxis. We raakten meer en meer enthousiast over het concept. Een en anders was ook nog eens haalbaar binnen het budget. Reden om weer een afspraak te maken in Utrecht in november 2017. Vangelis kon ons deze keer wel ontvangen en we hadden een heel goed gesprek.

Vangelis Nastos | Elxis Utrecht

De plek waar hetb project zou kunnen gaan plaatsvinden was Plakias op Kreta.

Kreta heeft een hoop voordelen met betrekking tot investering en verhuur van vastgoed. Het ligt erg zuidelijk waardoor de temperatuur er over een langere periode aangenaam is. Met andere woorden een langer verhuur seizoen. Daarnaast vliegen er van vliegvelden in de buurt van onze woonplaats meer dan regelmatig vluchten naar een van de beide vliegvelden op Kreta. En dat is een heel groot pro ten opzichte van andere Griekse regio’s en eilanden. Zaken die de keuze voor Kreta hebben doen plaatsvinden.

We waren er uit. Dit ging het worden en we zouden een verblijf op Kreta boeken om samen met onze nieuwe partner Elxis een geschikt perceel met mogelijkheden binnen ons budget te kiezen. We boeken meteen 5 dagen Kreta van 18 tot en met 23 april 2018.