En dan de meest spannende dag. We zijn gaan toeren met Dion in de regio met uitleg ver de regio, de mooie plekjes etc. Weer een bevestiging van de schoonheid van Plakias en omgeving. Maar natuurlijk gingen we ook kijken naar waarvoor we gekomen waren. We bezochten enkele project percelen. In de directe buurt van het strand waren geen mogelijkheden meer, wat niet erg was wegens te hoge prijs.

Ook de plek, 200 meter van het strand was ondertussen vol. En om eerlijk te zijn waren we ook niet erg enthousiast. Te veel rumoer van het plaatsje Plakias en het uitzicht op de baai was adembenemend maar je moest alle lelijke platte daken onder je op de koop toe nemen. Dus bleef er nog een perceel binnen ons budget over op 2 kilometer van het stand. Het zou toch niet …..

Ine op de plek waar straks de living komt

Toen we er aan kwamen viel meteen de rust op. Afgelegen tegen de berg met een prachtig uitzicht over de twee baaien. Weliswaar verder weg maar gewoon schitterend. Ook hier waren we meteen verkocht. We hadden vooraf in Nederland al met deze optie rekening gehouden en vonden het al een aanvaardbare optie. De afstand naar Plakias en het strand is binnen 4 minuten te doen. Iedereen die gaat huren moet toch een auto hebben om er te komen van het vliegveld (op 1 uur en 3 kwartier rijden). Zoek op Google Maps naar Mariou Greece en als je het allemaal heel precies wilt weten neem dan de volgende coördinaten: 35°11’56.5″N 24°25’11.8″E.