De villa is zo goed als klaar. De laatste zaken worden nog aangebracht en de tuin wordt in orde gemaakt. Daarna wordt er gepoetst en is alles klaar voor oplevering.

Er is al een aanzet gedaan voor de tuin. De meeste planten en boompjes zijn al geplant. Nu moet alles nog een beetje groeien maar het gaat er heel mooi uitzien. Ook de parking is helemaal afgewerkt, de airco’s zijn geplaatst en de kasten in de slaapkamers zijn afgewerkt. De keuken is zo goed als klaar, er moet alleen nog een granieten blad op en ook op de achterwand. De slaapkamers en badkamers zijn klaar, inclusief de spiegels her en der. De bedden worden als laatste geplaatst.

De villa is dus eind april helemaal klaar en zal daarna ergens worden opgeleverd. Benieuwd wanneer we met alle reisrestricties hiervoor naar Kreta kunnen. We moeten dan ook nog tijdens deze werkvakantie spullen gaan aanschaffen zoals tafels, stoelen, bank, tv, serveis bestek en ander keukengerei. Een hele reeks dus we kunnen onze lol wel op. Maar dat is natuurlijk heel erg leuk “werk”.

Als alles klaar en opgeleverd is moeten er dus nog meubeltjes in. Daarna kunnen we foto’s maken voor de websites die deze villa gaan verhuren. Dat worden de bekende boekingsplatforms zoals booking.com maar ook via deze site. Het blog verdwijnt dan ergens anders naar toe en op deze plek komt dan een prachtige site met volledig boekingssysteem. De site is voor een heel groot gedeelte klaar maar de foto’s ontbreken. En het is natuurlijk een beetje onzeker wanneer we echt met verhuur kunnen beginnen. Eerst we zelf eens, de kinderen vrienden etc. We zien wel.